Tájékoztatás: A Nagyatádi Kórház weboldala nem rögzít látogatói adatokat.

Fekvőbeteg osztályok

További információk

Járóbeteg rendelések

További információk

Orvosügyelet

További információk

59

Orvos

368

Ágy

136211

Ellátott eset 2018-ban

6790

Fekvőbeteg 2018-ban

Aktuális

Az intézet azonnali kezdéssel főiskolai végzettséggel rendelkező gyógytornászt keres. Jelentkezés: Grofsics Mónika, Ápolási Igazgató, E-mail: apig@nagyatadikh.hu, Tel: 82/504-408

A Nagyatádi Kórház szakorvosok jelentkezését várja több munkaterületre. Munkavégzés helye: Somogy megye, Nagyatád, Bajcsy Zsilinszky utca 1. Bővebb információ az Állások menüpontban.

Ezúton tájékoztatjuk a térség lakosságát, hogy a Nagyatádi Kórházban működő CT labor a közfinanszírozásba történő befogadásig, engedélyezett térítéses vizsgálatokat végez. Bővebb információ, valamint a térítési díjak megketinthetőek a CT menüpontban.

Támogassa a Nagyatádi Kórházat!

Ajánlja fel adója 1%-át a Paracelsus-Népegészségügyi Alapítványnak!
Az alapítvány adószáma: 19195207-1-14.
Köszönjük!

Dr. Verkman Simon CT Diagnosztika

Computer Tomográfia (CT) a Nagyatádi Kórházban

További információk

Egészségfejlesztési iroda

Egészségfejlesztési Iroda (EFI) alakult a Nagyatádi Kórházban. A száz százalékos állami támogatással megvalósuló „Egészségfejlesztési iroda kialakítása a Nagyatádi járásban” című projekt átfogó célja azt elérni, hogy javuljon a lakosság egészségi állapota, növekedjen a születéskor várható élettartam és az egészségben eltöltött életévek száma. A projekt 2018. március 1-jén veszi kezdetét és a tervek szerint 2020. február 29-ig tart.

Bővebb információ

Sürgősségi betegellátás

A sürgősségi ellátás a hirtelen kialakuló, gyors beavatkozás nélkül súlyos egészségkárosodást okozó, illetve az életet veszélyeztető állapotok ellátását jelenti.

További információk

Álláslehetőség a Nagyatádi Kórházban

Tekintse meg aktuális álláspályázatainkat!

Hírek, események

DUÁLIS KÉPZÉS A NAGYATÁDI KÓRHÁZBAN! Tanulóknak