• Köszönet2 2016-02-26

  Tisztelt Igazgató Úr!

  2016. február 15-19. napjáig feküdtem az Önök Sebészeti Osztályán. Lágyéksérv kizáródással vettek fel sürgősségi osztályukra 2016. február 15-én, mely napon meg is műtött dr. Balogh Gábor docens úr.
  A kórházban töltött napjaim – a körülményekhez képest – kellemesen teltek, melyhez hozzájárult a kedves nővérek, orvosok, a kórház egész személyzetének kedvessége.
  Csak a jó szót hallottam valamennyi munkavállalótól! Örülök, hogy ebben az elkeserítő egészségügyi helyzetben ilyen kórház is – mint az Önöké – létezik Magyarországon!

  Mindent nagyon köszönök!
  Tisztelettel: Belovics Emil

 • Köszönet 2013-11-25

  Tisztelt Nagyatádi Kórház Vezetősége!

  A tegnap délután, 2013. 11. 23.-án ellátásra kényszerültem az Önök kórházának sürgősségi osztályán egy kisebb fokú fejsérüléssel. Budapesten lakom, így ott szoktam többségében igénybe venni egészségügyi ellátást és most, hogy az Önök intézményébe kellett bemennem, megmutatta hogy mekkora a kontraszt Budapest és vidék között. Az Önök kollégái úgy mint betegápoló, nővér, aszisztens és főorvos (a felsorolást aszerint írtam le, amilyen időrendi sorrendben foglalkoztak velem) egyaránt sokkal tisztességesebben, sokkal emberibb hozzáállással látták el munkájukat, mint amit Budapesten lehet tapasztalni a mai világban.

  Kérem szíveskedjenek köszönetemet tolmácsolni részükre.

  Üdvözlettel
  Dörfler Richárd